obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > E-kronika > E-kronika 2023 > Soutěž Košice

Soutěž Košice



Datum konání:
27.5.2023

27. 8. 2023 Soutěž Košice

Letos jsme nabrali již třetí generaci mladých hasičů. Od jara jsme s nimi začali s trénováním a právě dnes nás čekala první dětská soutěž. Ta se konala v nedalekých Košicích. Neměli jsme žádné velké ambice, ani žádná očekávání. Cílem bylo, aby si děti navykly na soutěžní prostředí a celkově si dnešní den užily. Z celkových 17 družstev zde bylo 7 v kategorii mladší. Naše družstvo šlo na řadu až jako poslední. Náš cíl, tj. dokončit, se nám podařil. I přes to, že se nám nepodařilo spojit napoprvé béčka a na pravém proudu vypadla proudnice, se děti zachovaly skvěle. Obě krizové situace vyřešily, chyby napravily a podařilo se získat čas 40,11s, který přinesl 7. místo. Děti si také během soutěže nejvíce užily skákací hrad, který místní na hřišti připravili. Stojíme na úplném začátku a je před námi ještě hodně práce, ale důležité je, že děti odjížděly z jejich první soutěže s úsměvem.

Sestava: Zahradníková N., Novotný F., Koranda M., Skočdopole J., Zahradník L., Skůpa F. a zapůjčený Radosta M. z SDH Košice.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů