obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > E-kronika > E-kronika 2023 > Pouť

Pouť



Datum konání:
28.7.2023
Datum ukončení:
30.7.2023

28. – 30. 7. 2023 Pouť

Přelom července a srpna značí tradičně, že nadešla půlka prázdnin a zároveň u nás pouť. Pátek odstartoval předpouťovou zábavou se skupinou BARET. Počasí bylo však hodně na vážkách a možná i proto byla letošní návštěvnost opravdu malá. Od noci pak vydatně pršelo až do soboty odpoledne.

Těsně před 14h přestalo a tak se mohlo uskutečnit fotbalové klání mezi „mladými“ a starými. Sešlo se celkem 14 nadšenců, kteří dokonce za přítomnosti několika diváků sehráli vyrovnanou partii, která tentokrát vyšla lépe pro „mladé“ v poměru 8:6. Následovala ještě tradiční soutěž všech hráčů v pokutových kopech. Tu vyhrál M. Paleček, ale jakožto pořadatel předal cenu dalšímu – druhému M. Bartejsovi. Třetí skončil V. Bernard. Všichni pak společně poseděli a popovídali.

Po 21h jsme dělali již potřetí letní pouťové kino. Počasí opět hrozilo deštěm, ale nakonec to během promítání vydrželo a rovněž návštěvnost byla velká. Za pomoci bělečského starosty S. Šmejkala jsme se zasmáli u nové české komedie „Přání k narozeninám“.

V noci se opět spustil déšť, který vydržel až do nedělního dopoledne. Po mši odstartovala pouť. Během ní hrála kapela B-Quintet, avšak kvůli častému dešti, museli muzikanti častěji bránit nástroje a aparaturu. Přeháňky lemovaly prakticky celou neděli a tak byla návštěvnost menší. Jak se říká… „počasí poručit nelze“. Deštivou pouť jsme však i tak organizačně zvládli.

Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť
Pouť


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů