obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > e-kronika > e-kronika 2017 > Maškarní víkend

Maškarní víkend



Datum konání:
25.2.2017
Datum ukončení:
26.2.2017

25.-26.2.2017 Maškarní víkend

V sobotu se konal tradiční masopust, kterého se opět z velké části zhostili členové našeho sboru. Bohužel již několik let se řady masek stále zmenšují a této akce se již neúčastní takový počet lidí a dětí jako dřív. Naštěstí se našlo 18 těch, kteří této tradici nedali zapomenout a v ranních hodinách vyrazili přes Hrušovu Lhotu, Přehořov do Kvasejovic. Během průvodu se přidaly děti v maskách a také ostatní bez masek což nás velmi potěšilo. Letos sklidila největší úspěch Gábina Soukalová v podání Jirky Kozlů, která zvládla téměř celý den běhat na běžkách a sjíždět neúnavně všechny kopečky, schody a poslední náznaky sněhu - a to naše pouť přes naše vsi trvala opět cca 7h. Velké poděkování míří ke všem, kteří se zúčastnili.

DSCN6385.jpg

Fotografie ze sobotního průvodu naleznete zde: http://hasiciprehorov.rajce.idnes.cz/Maskary_2017/

Druhý den se odpoledne konal dětský karneval. Ani tady nebyla účast příliš hojná. Zúčastnilo se jej 16 dětí. I tak se děti bavily "kouzly" klauna Trdla, který se postaral o hlavní program dne. Poté si děti společně např. vytvářeli zvířátka z tvarovacích balónků, tancovaly a samozřejmě nechyběly ani sladké odměny. Děti přišly v opravdu krásných kostýmech, což dělalo výbornou atmosféru.

DSCN0060.JPGDSCN0066.JPGDSCN0070.JPGDSCN0061.JPGDSCN0063.JPG           DSCN0072.JPG


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů