obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > e-kronika > e-kronika 2015 > Pouťový víkend

Pouťový víkend



Datum konání:
24.7.2015
Datum ukončení:
26.7.2015

26. 7. 2015
Pouťové veselí tentokráte vycházelo přesně na Sv. Annu, tedy na 26.7. Ještě předtím jsme pořádali v pátek předpouťovou zábavu. Den jako malovaný a přesně v začátek akce přišla bouřka. Déšť nám dost zkomplikoval plány, což se odrazilo i v poničeném reproduktoru skupiny Wohryzek Band. I přes veškeré obavy se po necelé hodině počasí umoudřilo a my se rozhodli, že budeme pokračovat. Nakonec to byla dobrá volba, protože dorazilo spousta lidí a dle ohlasů se všem večer i muzika moc líbila.

V sobotu ráno už bylo zase pod mrakem, což kladně přivítali všichni, kteří dorazili na Svatoanenský fotbalový turnaj. Tentokráte bylo družstev pouze sedm, jelikož favorit z Mezné tentokráte nedorazil. Ze čtyř týmů skupiny A postoupila jasně bez ztráty bodu Vlastiboř a s dvěma výhrami a jednou prohrou Košice. Dále se bez bodu nepodařilo postoupit družstvu ze Soběslavi a bohužel ani družstvu domácích mladších, kterým nestačila jedna výhra, jedna remíza a jedna prohra na postup. Z tříčlenné skupiny B postoupil se dvěma výhrami Chlebov a jednou výhrou družstvo domácích starších. Do semifinále bez bodů nepostoupilo družstvo Klenovic. V prvním semifinále porazila Vlastiboř družstvo domácích starších 5:1 a ve druhém semifinále Chlebov Košice 3:1. V zápase o třetí místo se ve vyrovnaném zápase dařilo lépe družstvu domácích starších, kteří vyhráli 2:1 nad Košicemi a získali krásné třetí místo. Vyrovnané finále málem skončilo remízou, ale penaltový rozstřel nakonec zahnala Vlastiboř, která zvítězila 1:0 nad Chlebovem a stala se novým majitelem poháru, který převzala z rukou domácích starších. Ti jej měli do letoška v držení. Celkové umístění: 1. Vlastiboř 2. Chlebov 3. Domácí st. 4. Košice 5. Domácí ml. 6. Klenovice 7. Soběslav. Nejlepším hráčem se stal Láďa Hrdlička z Vlastiboře a nejlepším brankářem Luboš Novák, brankář družstva domácích ml. Pod mrakem vydrželo až do konce a tak bylo počasí tentokráte ideální. Rozhodčí turnaje byl po roční pauze opět nestranný p. Pavel Fiala.

Nedělní pouťové dopoledne zahájila tradičně mše v kostelíku u Sv. Anny. Nově opravený kostelík pojal spousty lidí a někteří se do něj ani bohužel nevešli. Během pouťových atrakcí hrála pro všechny od 14h kapela MIX, která bavila lidi až do setmění. Letos bylo krásné počasí, které přilákalo na pouť opravdu hodně lidí.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů