obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > E-kronika > E-kronika 2015 > Soutěž Malšice a Dírná

Soutěž Malšice a Dírná



Datum konání:
18.7.2015

18.7.2015Sobota byla celá v duchu požárního sportu. Hned ráno jsme s dětmi vyjeli na soutěž do Malšic. Na výborně zorganizované soutěži se sjelo celkem 27 družstev dětí. V naší kategorii starších běželo 10 družstev. Naše děti běžely jako jedny z posledních. Ve velkém horku a před zraky několika desítek diváků nebyl výkon ten nejlepší, avšak naprosto dostačující. Jejich čas 19,07s již žádný tým nepřekoval a naše děti tak získaly nádherné 1. místo.

Sestava: Kozlová B., Albrechtová T., Šimek M., Koranda F., Kujal D., Koubovcová T., Kujalová M.

V Malšicích pokračovala ještě soutěž dospělých, ale mi rychle chvátali domů, jelikož jsme měli domluvenou soutěž v Dírné, kam jsme dříve jezdili. V tento termín máme každý rok Parkány a tak se tam nikdy nepodaří jet. Letos jsme je museli kvůli Vodovodům v Tučapech zrušit a tak jsme rádi do Dírné po letech opět vyrazili. Původně obě mužská družstva, ale nakonec bohužel jen družstvo A. Tady bylo celkem v kategorii mužů 11 družstev a terče byly nástřikové. Nám se povedl opravdu pěkný rozběh. Levý proud měl také nejrychlejší sestřik v soutěži. Na druhém proudu však byla prodleva. I tak ale výsledný průměrný čas 28,41s znamenal nádherné 2. místo. Náš tým překonali pouze borci z Klenovic a to jen o 0,07s. Týmu Klenovic tentokrát vypomohl na béčkách M. Paleček.

Sestava: Hanzal L., Mendl J. ml., Šimek M., Paleček M., Kozel J., Mendl R., Marko J.

Celá sobotní sportovní výprava byla tak velice úspěšná a nám přinesla dva poháry. Jen tak dál.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů