obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > e-kronika > e-kronika 2020 > Elektřina v Kvasejovicích

Elektřina v Kvasejovicích



Datum konání:
3.12.2020

3.12. 2020 Elektřina v Kvasejovicích

Dnes byla konečně po dlouhých desítkách let připojena k elektrickému proudu i naše hasičská zbrojnice v Kvasejovicích, ve které od roku 2016 stojí DA Ford Transit. Po dnešní kolaudaci je tak možné si zde například rozsvítit. Hlavní je, že vozidlo DA, bylo dnes napojeno na nově zakoupený konzervátor autobaterie, který ji udržuje stále v plném stavu nabití. Vozidlo je tak vždy připraveno k použití.

 

Doplnění ke COVID:
I přes to, že nouzový stav stále platí zatím do 12.12., tak se dnešním dnem život v naší republice částečně rozvolnil. Je tomu na základě zlepšující se epidemiologické situace na našem území. Skončil zákaz nočního vycházení, děti se vrací opět pomalu k presenční výuce. Otevřeno už můžou mít zase s dodržením určitých podmínek např. i obchody, služby, sportoviště a restaurace, které byly doteď až na výjimky zavřené od 22. října. Venku už se může setkat až 50 lidí uvnitř zatím 10. Nouzový stav vypadá, že bude ale dále prodloužen a mnozí odborníci tvrdí, že se situace opět zhorší a opět nás čekají další omezení stejně tak, jako je tomu i ve všech jiných státech nejen v okolí. Statistiky k 3. 12. uvádí v ČR 533042 nakažených celkem, 62928 nemocných a 8515 mrtvých. Aktuálně hospitalizovaných je ještě 4667. Vyléčených uvádějí statistiky 461599.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů