obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > e-kronika > e-kronika 2014 > Soutěž Přehořov

Soutěž Přehořov



Datum konání:
13.9.2014

13.9.2014
Den před naší soutěží (12.9.) nás čekala smutná událost. Dnes jsme se rozloučili čestnou stráží s naším bývalým členem Jaroslavem Houškou st., který zemřel náhle dne 9.9. Čestnou stráží a vynesením z kostelíka Sv. Anny jsme tak dali čest jeho památce a symbolicky poděkovali za jeho práci, kterou věnoval nejen hasičům. Čest jeho památce.


Po deštivém týdnu se konala po roce opět i u nás pohárová soutěž „O pohár SDH Přehořov aneb přehořovský kopeček“. Počasí už od rána nepřálo, avšak po 13h se umoudřilo a déšť ustal. I přes ne příliš přívětivé počasí u nás nakonec startovalo celkem 9 mužských, 5 ženských a 6 dětských družstev. V hlavní kategorii, tedy PS 12, se povedlo družstvu A zaběhnout čas 23,85s, který znamenal stejně jako loni krásné druhé místo před první Libíňí (rovněž loni první). Družstvo B dosáhlo s časem 26,05s 6. místa. Naše ženy v silné konkurenci zvládly čas 31,06s, což jim zajistilo perfektní 2. místo před účastníky MČR v požárním sportu ze Smrkova. Naše děti rovněž potvrdily kvalitu a s časem 23,56s jim náležel rovněž pohár za 2. místo před Kvasejovicemi. V kategorii PS 8 muži startovaly celkem 4 celky. Tam se podařilo získat družstvu B s časem 38,83s třetí místo. Družstvo A s časem 62,34 pak skončilo čtvrté. Vyhrálo opět družstvo Libíňe. V ženské kategorii naše ženy nesoutěžily. Tam vyhrál Smrkov před Zlukovem. Následovaly pivní a limo štafety, kde se již tradičně našem družstvům příliš nedaří. V mužích zvítězilo družstvo Libíň a získalo tak třetí pohár za 1. místo na naší soutěži. Naše společné družstvo skončilo jako poslední na 5. místě. Podobně na tom byly naše ženy, které skončily také na posledním 4. místě. Zvítězil Zlukov. Ze čtyř účastníků limo štafety skončily naše děti třetí. Vítězem se stal Sedlec. Na naše obavy s počasím dopadla naše soutěž výborně. Za bezproblémový průběh je zapotřebí poděkovat také elektronické časomíře ze Želče a hlavnímu rozhodčímu p. Šustrovi. Podrobné výsledky všech kategoriií naleznete mezi fotografiemi.

Sestavy:
A: Hanzal L., Mendl J. ml., Šimek M., Paleček M., Kozel J., Mendl R., Chlaň F.
B: Votápek D., Votápek R., Hartl V., Klečacký D., Skupa P., Sochor T., Chlaň F.
Ž: Šimková J., Krbcová L., Koubová M., Bubníková R., Podráská P., Korandová K.
D: Albrechtová T., Koubovcová T., Šimek M., Koranda F., Kujal D., Kozlová B., Kujalová M.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů