obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > e-kronika > e-kronika 2015 > Soutěž Veselí a ukázka Hlavatce

Soutěž Veselí a ukázka Hlavatce



Datum konání:
19.9.2015

19.9.2015
Prolomit „věčnou smůlu“ na poslední letošní soutěži a pokusit se získat první pohár na Memoriálu J. Žahoura ve Veselí jsme vyjeli letos s naším dětským družstvem. Z celkem 28 dětských družstev jich startovalo v kategorii starších deset. Pro naše barvy zakletá soutěž však držela magickou sílu neúspěchu i letos. Pokus se tentokráte nevydařil a po chybách na nabrání a sání vody se časomíra zastavila na čase 22,82s. Tento čas v konečném zúčtování stačil na 6. místo. Obligátní věta zní: „tak snad příští rok“.

Sestava: Kozlová B., Albrechtová T., Šimek M., Koranda F., Kujal D., Princová T., Kujalová M.

Jelikož dospělý tým na soutěž se letos nepodařilo dát dohromady, odpoledne naše kroky následovaly tentokráte do Hlavatců, kde místní hasiči slavili své jubileum. Byli jsme sem pozvaní na ukázku prezentace naší techniky. Po slovech z historie se předvedly místní děti, proběhlo vyproštění osoby z havarovaného vozidla v podání HZS Soběslav komentované M. Palečkem a např. ukázka historické i současné techniky v majetku SDH Tábor. Úsměvy na tváři vytvořil soubor důchodkyň, který předvedl požární útok tak trochu jinak a na závěr následovalo také představení našeho RZA VW komentované M. Šimkem. K jubileu přejeme vše nejlepší a děkujeme samozřejmě za pozvání.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů