obrazek

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > HASIČI > e-kronika > e-kronika 2014 > Soutěž Lžín

Soutěž Lžín



Datum konání:
28.6.2014

28.6.2014
V pátek jsme pomáhali místnímu hostinci v pořádání zábavy punk-rockových kapel na parketě. Ta se ale příliš nevyvedla co do počtu příchozích. Náladu jsme si tak chtěli spravit ve sportu následující den v sobotu.

Součástí oslav 115. výročí od založení sboru ve Lžíně byla také hasičská soutěž, které jsme se zúčastnili. Na začátek pronesl starosta sboru s velitelem několik slov o historii sboru a následovalo předání medailí, čestných uznání a pamětních listů. Pak už se v horkém dni rozjela naplno hasičská soutěž na 2B hadice, zřetelné sání a nástřikové terče. První běžely ženy. Naše zaběhly čas 48,76s a z celkem čtyř družstev skončili na 3. místě. Následovaly naše děti, které změřily síly s dětmi s Klenova. Jejich čas 24,90s stačil na zisk prvního místa. Mužské družstvo ukázalo moc pěkný výkon (čas 29,15s), kterým získali krásné 2. místo před domácím Lžínem. Následovaly čtyřčlenné pivní/limo štafety, kterých se zúčastnily všechny naše děti, které do sudého počtu doplnil L. Hanzal a také naše mužské družstvo. Ani jednomu družstvu se však příliš pití nevyvedlo.  Hlavním rozhodčím dne byl spravedlivý sudí – náš Jarda Mendlů.

Sestavy:
M: Hanzal L., Votápek R., Šimek M., Paleček M., Kozel J., Mendl R., Chlaň F.
Ž: Mendlová J., Šimková J., Krbcová L., Koubová L., Paseková I., Bubníková R., Korandová K.
D: Albrechtová T., Koubovcová T., Šimek M. ml., Koranda F., Kujal D., Kozlová B., Kujalová M.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů